FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slalom na Sljemenu protekao bez intervencija policije

ZAGREB, 5. siječnja 2006. (Hina) - Slalom Svjetskog kupa skijašica"Snježna kraljica", koji je danas održan na Sljemenu, protekao je bezizgreda, a policija nije imala ni jednu intervenciju.
ZAGREB, 5. siječnja 2006. (Hina) - Slalom Svjetskog kupa skijašica "Snježna kraljica", koji je danas održan na Sljemenu, protekao je bez izgreda, a policija nije imala ni jednu intervenciju.

Kako se doznaje večeras u Policijskoj upravi zagrebačkoj, utrka skijašica koju je na Sljemenu gledalo oko 20.000 ljudi protekla je bez incidenata.

Ni Hitna pomoć nije imala većih intervencija.

Gledatelje "Snježne kraljice" prevozilo je 75 autobusa Zagrebačkog električnog tramvaja. Iako se autobusi oko 22 sata još uvijek vraćaju sa Sljemena, u ZET-u kažu da više nema putnika sa

Sljemena te da se promet u gradu normalizirao.

Austrijska skijašica Marlies Schild pobjednica je "Snježne kraljice", FIS slaloma Svjetskog kupa. Utrku je obilježila Janica Kostelić koja je odvozila nevjerojatnu drugu utrku jer joj je na samom startu prije prvih vrata ispao štap i rukavica s desne ruke, no to ju nije spriječilo da ostvari treći rezultat druge vožnje i osvoji ukupno treće mjesto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙