FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sljeme čuvaju policajci na skijama

ZAGREB, 4. siječnja 2006. (Hina) - Zagrebačko skijalište na Medvedniciod početka godine osigurava posebna policijska jedinica koja zarazliku od svojih gradskih kolega radno vrijeme provodi na skijama.
ZAGREB, 4. siječnja 2006. (Hina) - Zagrebačko skijalište na Medvednici od početka godine osigurava posebna policijska jedinica koja za razliku od svojih gradskih kolega radno vrijeme provodi na skijama.

Novoosnovana jedinica "ski-policije", sastavljena od 12 interventih policajaca, predstavljena je danas na središnjem zagrebačkom Trgu bana Jelačića.

Uz zagrebačku Policijsku upravu u projekt se uključila i gradska Turistička zajednica koja je snježne policajce "naoružala" posebnom skijaškom opremom.

Iako opremanje još nije u potpunosti dovršeno, nova jedinica već aktivno radi na skijalištu Sljeme, istaknuto je na predstavljanju.

Jedna od temeljnih zadaća te policijske jedinice biti će "čuvanje" skijaške opreme, koja zbog svojih visokih cijena postaje sve češća meta lopova.

U policiji i Turističkoj zajednici ističu da će u realizaciji tog projekta surađivati s Hrvatskim skijaškim savezom kako bi se standardi sigurnosti skijališta na zagrebačkoj gori približili standardima poznatih europskih skijališta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙