FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slalomsku utrku osiguravat će 800 policajaca

ZAGREB, 28. prosinca 2005. (Hina) - Slalomsku utrku Svjetskog kupa"Trofej snježna kraljica", koja će se 5. siječnja održati na Sljemenuosiguravat će 800 policajaca, a zagrebačka policija očekuje da ćeutrka i svi popratni događaji proteći bez poteškoća.
ZAGREB, 28. prosinca 2005. (Hina) - Slalomsku utrku Svjetskog kupa "Trofej snježna kraljica", koja će se 5. siječnja održati na Sljemenu osiguravat će 800 policajaca, a zagrebačka policija očekuje da će utrka i svi popratni događaji proteći bez poteškoća.

Na natjecanju, koje se ove godine održava drugi put na Sljemenu očekuje se da će se okupiti između 20.000 i 25.000 ljudi, rekli su danas novinarima predstavnici zagrebačke policije, koja se za taj događaj pripremala dva mjeseca.

Uz posebne sigurnosne mjere na Sljemenu i u gradu bit će uvedena posebna regulacija prometa, rekao je voditelj stožera osiguranja Dubravko Novak.

Policija očekuje da će svi posjetitelji navijati sportski, a da bi tako i bilo uz samu stazu bit će zabranjeno unošenje alkohola i pirotehničkih naprava.

No, ljubitelji dobre kapljice nakon natjecanja moći će se opustiti jer će od tada biti dozvoljeno ispijanje alkohola i nesmetano zabavljanje. Planinsko veselje trebalo bi potrajati do ponoći kada je predviđen posljednji polazak sa Sljemena.

Tijekom natjecanja provodit će se posebna regulacija prometa. Tako će dan prije kao i na dan utrke biti zatvorena Sljemenska cesta i Ulica Bliznec, a ostale prilazne ceste bit će zatvorene na dan natjecanja, 5. siječnja.

Policija poziva građane da se koriste javnim prometom na putu do okretišta tramvaja na Mihaljevcu zbog ograničene mogućnosti parkiranja te do samog Sljemena.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙