FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nakon prve vožnje Schild u vodstvu, Janica sedma

ZAGREB, 5. siječnja 2006.(Hina) - Austrijanka Marlies Schild nalazi seu vodstvu nakon prve vožnje "Snježne kraljice", FIS slaloma Svjetskogkupa skijašica na Sljemenu, dok je Janica Kostelić na sedmom mjestu, adrugu vožnju osigurale su i Nika Fleiss, te Ana Jelušić.
ZAGREB, 5. siječnja 2006.(Hina) - Austrijanka Marlies Schild nalazi se u vodstvu nakon prve vožnje "Snježne kraljice", FIS slaloma Svjetskog kupa skijašica na Sljemenu, dok je Janica Kostelić na sedmom mjestu, a drugu vožnju osigurale su i Nika Fleiss, te Ana Jelušić.

Schield je stazu, koju je postavio Slovak Zuzulov, prošla za 56.73 sekunde. Drugo i treće mjesto pripalo je njezinim sunarodnjakinjama Kathrin Zettel (56.85) i Nicole Hosp (57.06). Četvrta je bila Amerikanka Kristina Koznick (57.13), peta Šveđanka Anja Paerson (57.17), a šesta Finkinja Tanja Poutiainen (57.35). Janica Kostelić je zauzela sedmo mjesto s vremenom 57.51, Nika Fleiss je bila 11. (58.42), a Ana Jelušić je rezultatom 58.72 prvu vožnju okončala na 16. mjestu.

Mlade hrvatske skijašice Matea Ferk i Yvonne Schnock nisu se uspjele plasirati u drugu vožnju "Snježne kraljice", FIS slaloma Svjetskog kupa skijašica na zagrebačkom Sljemenu.

Ferk je sa startnim brojem 56. ostvarila rezultat 1:00.03, što je 3.30 sekunde slabije vrijeme od pobjednice prve vožnje Austrijanke Marlies Schild. Matea je prvu vožnju okončala na 36. mjestu.

Yvonne Schnock je startala s brojem 60, ali nažalost nije uspjela završiti utrku. Promašila je vrata u drugom dijelu staze.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙