FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Agencija za istragu: Teroristi koriste i područje BiH

MOSTAR, , 12. prosinca 2005. (Hina) - Teroristi iz raznih zemaljadolazili su na područje Bosne i Hercegovine, izjavio je u ponedjeljakvoditelj Odjela za istrage državne Agencije za istragu i zaštitu(SIPA) Emir Kreho.
MOSTAR, , 12. prosinca 2005. (Hina) - Teroristi iz raznih zemalja dolazili su na područje Bosne i Hercegovine, izjavio je u ponedjeljak voditelj Odjela za istrage državne Agencije za istragu i zaštitu (SIPA) Emir Kreho.

"Teroristi iz raznih zemalja svijeta dolazili su na područje Bosne i Hercegovine ili su prolazili kroz bosansko-hercegovački teritorij. Riječ je o osobama koje su koristile Bosnu i Hercegovinu kao pogodno tlo za privremeno zadržavanje jer su ocijenili da Bosna i Hercegovina nema dovoljno sposobnu policiju", izjavio je Kreho za Radio Federacije BiH u emisiji posvećenoj problemima terorizma.

Zapovjednik NATO Stožera u BiH general Luis Weber izjavio je u nedjelju za banjolučke "Nezavisne novine" da je NATO svjestan da u BiH postoji potpora terorizmu.

"Jasno je da u BiH ima osoba i skupina povezanih s terorizmom", rekao je general Weber.

Nedavno je policija u Sarajevu uhitila pet osoba za koje se sumnja da su povezane s međunarodnim terorističkim skupinama, te da su pripremale terorističke napade u Sarajevu. Trenutačno se nalaze u pritvoru u Državnom tužiteljstvu BiH, protiv njih su podnesene kaznene prijave a istraga je u tijeku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙