FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šef policije: MUP RS učinio "znatne pomake" u potrazi za Karadžićem i Mladićem

BANJA LUKA, 8. prosinca 2005. (Hina) - Direktor policije RepublikeSrpske Dragomir Andan izjavio je u četvrtak navečer u emisiji "Puls"bijeljinske BN-televizije, kako je MUP RS učinio "znatne pomake" upotrazi za haškim optuženicima Radovanom Karadžićem i RatkomMladićem.
BANJA LUKA, 8. prosinca 2005. (Hina) - Direktor policije Republike Srpske Dragomir Andan izjavio je u četvrtak navečer u emisiji "Puls" bijeljinske BN-televizije, kako je MUP RS učinio "znatne pomake" u potrazi za haškim optuženicima Radovanom Karadžićem i Ratkom Mladićem.

"Operativne podatke svakodnevno razmjenjujemo s MUP-om Srbije. Na otkrivanju ovih osoba ima znatnih pomaka i riječ je o operativnim podacima koji još ne bi trebali biti dostupni javnosti", rekao je Andan.

Direktor policije RS procijenio je kako uhićenje hrvatskoga generala Ante Gotovine dovodi RS i Srbiju "u teži i mukotrpniji položaj" kada je riječ o uhićenju i izručenju haških optuženika.

"Operativne aktivnosti koje smo držali 'u pričuvi' sada moramo do kraja upotrijebiti kako bi se ove osobe procesuirale", izjavio je Dragomir Andan.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙