FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U akciji "Mir i dobro" oduzeto oružje, streljivo, eksploziv i pirotehnika

ZAGREB, 4. siječnja 2006. (Hina) - U akciji "Mir i dobro" policija jedo početka 2006. oduzela 96 komada oružja, više od devet tisuća komadastreljiva, gotovo 14 kilograma eksploziva, 73 bombe i preko 31.900komada pirotehnike, priopćeno je danas iz MUP-a.
ZAGREB, 4. siječnja 2006. (Hina) - U akciji "Mir i dobro" policija je do početka 2006. oduzela 96 komada oružja, više od devet tisuća komada streljiva, gotovo 14 kilograma eksploziva, 73 bombe i preko 31.900 komada pirotehnike, priopćeno je danas iz MUP-a.

Tradicionalna akcija "Mir i dobro" ove se godine provodi od 12. prosinca 2005. do 15. siječnja ove godine, a svrha joj je, u prvom redu, sprječavanje zlouporabe oružja, eksplozivnih tvari i ostalih ubojitih sredstava, ističu u MUP-u.

Dodaju da je prilikom uporabe ubojitih sredstava tijekom posljednjih božićnih i novogodišnjih blagdana poginula jedna osoba, četiri su teže, a 15 lakše ozlijeđeno. Propucano je i 17 raznih objekata.

Policija apelira na građane da i predstojeći božićni blagdani po julijanskom kalendaru proteknu u miru i sigurnosti te apeliraju na građane da nesavjesno ne upotrebljavaju pirotehnička i eksplozivna sredstva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙