FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: nakon pljačke pošte ubijen razbojnik i ranjen policajac

ZAGREB, 6. prosinca 2005. (Hina) - U potjeri za dvojicom pljačkašapošte policija je danas poslijepodne u Svetoj Klari ubila jednog odrazbojnika, drugog je uhitila, a u pucnjavi je ranjen i jedanpolicajac, doznaje se u MUP-u.
ZAGREB, 6. prosinca 2005. (Hina) - U potjeri za dvojicom pljačkaša pošte policija je danas poslijepodne u Svetoj Klari ubila jednog od razbojnika, drugog je uhitila, a u pucnjavi je ranjen i jedan policajac, doznaje se u MUP-u.

Prema prvim policijskim informacijama razbojnici su nešto prije 16 sati opljačkali poštu u naselju Botinec i automobilom "fiat uno" počeli bježati prema Svetoj Klari.

U Mrkšinoj ulici u Svetoj Klari sustigla ih je policijska ophodnja i došlo je do pucnjave, kazao je glasnogovornik MUP-a Zlatko Mehun.

Dodao je da je pod još nepoznatim okolnostima ubijen jedan od razbojnika i ranjen policajac, dok je drugi pljačkaš pošte uhićen.

Na mjestu događaja u tijeku je policijski očevid, nakon kojega će, kako je najavljeno, biti objavljeno više informacija o ovom događaju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙