FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MUP: Ivan Nađ imenovan načelnikom Uprave krim policije

ZAGREB, 21. prosinca 2005. (Hina) - Ministar unutarnjih poslova IvicaKirin na prijedlog ravnatelja policije Marijana Benka razriješio jeŽeljka Cvrtilu dužnosti načelnika Uprave kriminalističke policije uRavnateljstvu policije MUP-a RH, te na njegovo mjesto imenovao IvanNađa dugogodišnjeg, iskusnog kriminalistu koji je u posljednje vrijemebio zaposlen u tvrtki AKD, priopćeno je danas iz MUP-a.
ZAGREB, 21. prosinca 2005. (Hina) - Ministar unutarnjih poslova Ivica Kirin na prijedlog ravnatelja policije Marijana Benka razriješio je Željka Cvrtilu dužnosti načelnika Uprave kriminalističke policije u Ravnateljstvu policije MUP-a RH, te na njegovo mjesto imenovao Ivan Nađa dugogodišnjeg, iskusnog kriminalistu koji je u posljednje vrijeme bio zaposlen u tvrtki AKD, priopćeno je danas iz MUP-a.

Kadrovska je promjena učinjena i na čelu Odjela za sigurnost cestovnog prometa u Upravi policije MUP-a RH. Dosadašnji načelnik tog odjela Rajko Horvat, razriješen je dužnosti i preuzet će posao voditelja odsjeka za preventivu u tom odjelu.

Novi načelnik Odjela za sigurnost cestovnog prometa postao je Boris Orlović, koji na to mjesto dolazi s mjesta pomoćnika načelnika II. postaje prometne policije PU zagrebačke. Prije toga Orlović je obavljao niz odgovornih dužnosti u PU zagrebačkoj, među kojima, i na mjestu načelnika Odjela za sigurnost prometa na cestama u toj policijskoj upravi, stoji u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙