FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karlovac: kazneno prijavljen 19-godišnji vozač

KARLOVAC, 2. siječnja 2006. (Hina) - Protiv 19-godišnjeg Ž.H. izKarlovca koji, je vozeći osobni automobil u novogodišnjoj noći ukarlovačkom predgrađu Sajevcu, ozlijedio šestero mladih ljudi,policija je podnijela kaznenu prijavu, priopćeno je danas izkarlovačke Policijske uprave.
KARLOVAC, 2. siječnja 2006. (Hina) - Protiv 19-godišnjeg Ž.H. iz Karlovca koji, je vozeći osobni automobil u novogodišnjoj noći u karlovačkom predgrađu Sajevcu, ozlijedio šestero mladih ljudi, policija je podnijela kaznenu prijavu, priopćeno je danas iz karlovačke Policijske uprave.

Očevidom je utvrđeno da Ž.H. u Ulici braće Gojak zbog neprilagođene brzine po sklisku kolniku nije uspio zaustaviti automobil te je naletio na skupinu pješaka i šestero ih ozlijedio.

Dvoje najteže ozlijeđenih Maja P.(1983.) i Ivica Č. (1989.) još su u životnoj opasnosti, ali im se stanje ne pogoršava, kazao je dr. Božidar Blažanin s Jedinice intenzivnog liječenja Opće bolnice u Karlovcu, gdje su smješteni. Ivica Č. je zadobio prijelom noge, ključne kosti i lopatice, a Maja P. (1983.) osim potresa mozga i nagnječenje lubanje i ozljedu pluća.

Ostalih troje teško ozlijeđenih pješaka, svi u dobi od 16 do 18 godina, nalaze se na Traumatološkom odjelu s prijelomima i razderotinama. Oni su operirani i životi im nisu ugroženi.

Lakše ozlijeđeni šesnaestogodišnjak nakon liječničke pomoći jučer je otpušten kući.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙