FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: ukrao ovna pa upao u potok

ZAGREB, 16. prosinca 2005. (Hina) - Jedan 41-godišnjak pokušao jekrađom obogatiti svoju blagdansku trpezu pa je u dvorištu u Šestinamanožem usmrtio ovna i pobjegao mopedom, na kad ga je gazda primjetio,izgubio je ravnotežu i upao u potok.
ZAGREB, 16. prosinca 2005. (Hina) - Jedan 41-godišnjak pokušao je krađom obogatiti svoju blagdansku trpezu pa je u dvorištu u Šestinama nožem usmrtio ovna i pobjegao mopedom, na kad ga je gazda primjetio, izgubio je ravnotežu i upao u potok.

Bježeći mopedom bez registracija, nakon što ga je primijetio gazda lopov je pokušao odbaciti ovna, ali je izgubio ravnotežu i prevrnuo se u potok, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Nakon toga je pobjegao pješice, a razotkriven je nakon što je policiji lažno prijavio krađu mopeda kako bi prikrio krađu ovna.

Nespretni lopov tako je osim kaznene prijave zbog krađe "zaradio" i kaznenu prijavu lažnog prijavljivanja kaznenog djela. Policija nije navela hoće li osumnjičeni biti kažnjen i zbog vožnje neregistriranog mopeda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙