FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Drnovšek prvi put sreo 24-godišnju kćer!

LJUBLJANA,2. siječnja 2006.(Hina) - Slovenski predsjednik JanezDrnovšek (56) iznenadio je slovensku javnost priznanjem da uz sina izprvog braka, ima i odraslu vanbračnu kćerku za koju je doznao tekprije nešto više od godine dana.
LJUBLJANA,2. siječnja 2006.(Hina) - Slovenski predsjednik Janez Drnovšek (56) iznenadio je slovensku javnost priznanjem da uz sina iz prvog braka, ima i odraslu vanbračnu kćerku za koju je doznao tek prije nešto više od godine dana.

Riječ je o mladoj, ali već afirmiranoj skladateljici Nani Forte, rođenoj 24. rujna 1981. godine u Zagorju ob Savi, gdje je Drnovšek živio i djelovao, dok na izborima 1989. nije izabran za slovenskog člana u tadašnjem predsjedništvu SFRJ.

Slovenska televizija u nedjelju je u "Dnevniku" emitirala kraći novogodišnji prilog sa Drnovšekom uz sina Jašu, rođenog u njegovom prvom braku, te uz kćerku Nanu za koju je javnost tek sada doznala.

Drnovšek je rekao da je za drugo očinstvo doznao tek prije nešto više od godinu dana

Nana Forte je već kao polaznica srednje glazbene škole svojim je vokalnim skladbama osvojila više domaćih priznanja i nagrada, a nakon završetka glazbene akademije afirmirala se i u širem međunarodnom prostoru.

Neočekivana ga je vijest kako ima i kćerku za koju nije znao, kazao je Drnovšek, razveselila, a šaljivo ju je prokomentirao: Eto, konačno je Djed mraz i meni nešto donio budući da ga je zatekla u vrijeme Božića.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙