FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Od sutra skuplje prema Macelju i kroz Učku

ZAGREB, 31. prosinca 2004. (Hina) - Korisnici Autoceste Zagreb - Macelji Tunela Učka plaćat će od sutra, 1. siječnja 2005. više cijenecestarina, doznaje se iz poduzeća Autocesta Zagreb - Macelj i BinaIstre.
ZAGREB, 31. prosinca 2004. (Hina) - Korisnici Autoceste Zagreb - Macelj i Tunela Učka plaćat će od sutra, 1. siječnja 2005. više cijene cestarina, doznaje se iz poduzeća Autocesta Zagreb - Macelj i Bina Istre.

Novim cjenikom naknade za uporabu Autoceste Zagreb - Macelj određena je cijena od 11 kuna za prvu skupinu vozila, u koju ulaze osobni automobili i motocikli. Dosadašnja cijena bila je 10 kuna.

Za drugu skupinu vozila - osobna vozila s prikolicom i kombi vozila - cijena se sa 15 povećava na 17 kuna.

Vlasnici vozila treće kategorije - kombija s prikolicom, kamiona sa do tri osovine i autobusa - od sutra će za korištenja Autoceste Zatreb - Macelj plaćati 28 kuna, umjesto dosadašnjih 25 kuna. Za četvrtu kategoriju vozila - kamione, tegljače i autobuse s preko 3 osovine i kamione s prikolicom - cijena će od sutra biti 44 kuna umjesto dosadašnjih 40 kuna.

Za vozila prve kategorije koja prometuju kroz Tunel Učku od sutra će se plaćati 28 kuna (dosad 27 kuna).

Nova cijena za vozila druge kategorije je 40 kuna, za kunu više od dosadašnje, a za vozila treće kategorije nova cestarina je 82 kune, dvije kune više nego dosad. Cestarina za vozila četvrte poskupljuje za pet kuna i od sutra će biti 165 kuna.

Kako ser doznaje, Hrvatske autoceste i Autocesta Zagreb - Rijeka, zadržavaju dosadašnje cijene cestarina.

(Hina) xduk yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙