FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VRED: Inina dobavna cijena prirodnog plina bez promjene

ZAGREB, 22. prosinca 2004. (Hina) - Inina dobavna cijena prirodnogplina ni u prvom se kvartalu iduće godine neće mijenjati, i zadistribucijska poduzeća koja kupuju prirodni plin od Ine i dalje ćeiznositi 1,07 kuna za jedan standardni prostorni metar prirodnogplina, mišljenje je koje je na današnjoj sjednici utvrdilo Vijeće zaregulaciju energetskih djelatnosti.
ZAGREB, 22. prosinca 2004. (Hina) - Inina dobavna cijena prirodnog plina ni u prvom se kvartalu iduće godine neće mijenjati, i za distribucijska poduzeća koja kupuju prirodni plin od Ine i dalje će iznositi 1,07 kuna za jedan standardni prostorni metar prirodnog plina, mišljenje je koje je na današnjoj sjednici utvrdilo Vijeće za regulaciju energetskih djelatnosti.

Mišljenje je Vijeća da cijena prirodnog plina (cijena po kojoj distributeri kupuju plin od Ine) i u prvom tromjesečju ostane 1,07 kuna po prostornom metru, što je cijena koja se primjenjuje od drugog tromjesečja ove godine, izjavio je predsjednik Vijeća Mićo Klepo.

Dodaje da je INA "indicirala" da je cijena nešto veća, ali da je i sama predložila da cijena ostane kao i do sada, očekujući i promjene tarifnog sustava za plin.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙