FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BiH: Hrvatske stranke preporučuju kandidate za predsjednika RH

MOSTAR, 30. prosinca 2004. (Hina) - Političke stranke i organizacijeHrvata u Bosni i Hercegovini (BiH) pozivaju građane s hrvatskimdržavljanstvom da na izborima za predsjednika Republike Hrvatske 2.siječnja glasuju za njihove favorite.
MOSTAR, 30. prosinca 2004. (Hina) - Političke stranke i organizacije Hrvata u Bosni i Hercegovini (BiH) pozivaju građane s hrvatskim državljanstvom da na izborima za predsjednika Republike Hrvatske 2. siječnja glasuju za njihove favorite.

Glasovati za Jadranku Kosor pozvali su HDZ Hercegovačko-neretvanske županije, mladež Hrvatske demokratske zajednice BiH te Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Hrvatski blok BiH pozvao je Hrvate da daju glas Iviću Pašaliću imajući u vidu ustavne promjene pred kojima se nalazi BiH. "Odlučna potpora koju je dr. Ivić Pašalić dao stvaranju hrvatske federalne jedinice u BiH svakako je čvrst razlog o kojem uopće ne trebamo dvojiti", ističu iz Hrvatskog bloka.

U priopćenju Hrvatskog oslobodilačkog pokreta (HOP) ističe se pak da je Boris Mikšić jedini kandidat koji jamči i zauzima se za usku povezanost Hrvata u domovini i iseljeništvu a isto tako daje potporu Hrvatima u BiH.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙