FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Stari most uvrstiti u UNESCO-ovu kulturnu baštinu

MOSTAR, , 23. prosinca 2004. (Hina) - Bosna i Hercegovina je jedinazemlja iz regije jugoistočne Europe koja nema uvršten nijedan spomeniku UNESCO-ovu svjetsku kulturnu baštinu te je nužno da državna tijelašto prije podnesu službeni zahtjev da taj status dobiju obnovljeniStari most i stara gradska jezgra Mostara , rečeno je u četvrtak naokruglom stolu posvećenom Starom mostu što ga je organizirila Gradskauprava Mostara.
MOSTAR, , 23. prosinca 2004. (Hina) - Bosna i Hercegovina je jedina zemlja iz regije jugoistočne Europe koja nema uvršten nijedan spomenik u UNESCO-ovu svjetsku kulturnu baštinu te je nužno da državna tijela što prije podnesu službeni zahtjev da taj status dobiju obnovljeni Stari most i stara gradska jezgra Mostara , rečeno je u četvrtak na okruglom stolu posvećenom Starom mostu što ga je organizirila Gradska uprava Mostara.

Sudjelovali su istaknuti stručnjaci za kulturno naslijeđe te predstavnici vlasti BiH. Predsjednik Vlade Federacije BiH Ahmed Hadžipašić je rekao da će njegova Vlada učiniti sve što je u njenoj moći da Stari most i stara gradska jezgre Mostara postanu dio UNESCO-ove svjetske kulturne baštine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙