FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Astrologinja najavljuje bolje odnose s Hrvatskom

LJUBLJANA,30.prosinca(Hina) - Odnosi Slovenije i Hrvatske u idućoj ćese godini popraviti, izjavila je u ekskluzivnom intervjuu zaljubljanski "Dnevnik" jedna od najpoznatijih slovenskih gatara MirnaPorovne.
LJUBLJANA,30.prosinca(Hina) - Odnosi Slovenije i Hrvatske u idućoj će se godini popraviti, izjavila je u ekskluzivnom intervjuu za ljubljanski "Dnevnik" jedna od najpoznatijih slovenskih gatara Mirna Porovne.

"Odnosi s našom južnom susjedom u 2005. godini se neće do kraja iskristalizirati, ali se može očekivati da će doći do dogovora bez arbitraže i da će se postići kompromis", izjavila je simpatična Ljubljančanka u razgovoru za novogodišnji broj najtiražnijeg slovenskog tjednika koji izlazi kao dodatak dnevnog lista "Dnevnik".

Ona je inače vlasnica astrološke agencije "Fotina" od koje se prognoze budućnosti mogu dobiti i telefonom po cijeni 336 slovenskih tolara za minutu razgovora, odnosno za 10 kuna.

Astrologinja nije htjela specificirati svoje optimizam glede odnosa s Hrvatskom ali je dodala da će kompromis omogućiti "jedan od slovenskih političara". On će - navela je - time u međunarodnoj zajednici za sebe osigurati velik ugled i regionalni utjecaj, ali će ga obični Slovenci doživjeti kao "trojanskog konja" ubačenog u utvrdu njihovih nacionalnih interesa na prostoru južno od Dragonje.

Od ostalih prognoza, najavila je da će slovenski političari često posjećivati Bruxelles, da će se u Europskoj uniji povećavati razlike između jakih i slabijih država, te da će jačati protivljenja globalizaciji. U idućoj će godini osim toga, prognozira Porovne, u Europi biti uhićen jedan od suradnika Osame bin Ladena i bit će potvrđeno postojanje inteligentnih bića u svemiru. Izvanzemaljci će doći na Zemlju, ali s prijateljskim namjerama, tvrdi slovenska astrologinja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙