FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ivona Juka odabrana za Berlinale Talented Campus

ZAGREB, 29. prosinca 2004. (Hina) - Na natječaju za Berlinale TalentedCampus pri Berlinskom filmskom festivalu, u kategoriji mladihtalentiranih redatelja, u konkurenciji 2500 prijavljenih, odabrana jei zagrebačka redateljica Ivona Juka, studentica četvrte godinezagrebačke Akademije dramskih umjetnosti, koju je prijavila nanatječaj produkcijska kuća "4 Film" iz Zagreba.
ZAGREB, 29. prosinca 2004. (Hina) - Na natječaju za Berlinale Talented Campus pri Berlinskom filmskom festivalu, u kategoriji mladih talentiranih redatelja, u konkurenciji 2500 prijavljenih, odabrana je i zagrebačka redateljica Ivona Juka, studentica četvrte godine zagrebačke Akademije dramskih umjetnosti, koju je prijavila na natječaj produkcijska kuća "4 Film" iz Zagreba.

Svrha je Berlinale Talented Campusa omogućiti mladim talentiranim filmašima iz cijeloga svijeta da kroz šestodnevni program uče od najboljih i najslavnijih filmskih profesionalaca, razmjenjuju ideje sa svojim kolegama, sklapaju kontakte za daljnju suradnju i inspiriraju se za svoj daljnji rad.

U šestodnevnom programu razgovarat će se o raznim inovacijama u filmu - posljednjim tehničkim dostignućima, stilističkim trendovima, novim marketima za prodaju filmova itd.

Moto trećega Berlinale Talented Campusa je "Designing Your Future" jer se usredotočuje na produkcijski dizajn i "izgled" filma.

Ivona Juka trenutačno režira dokumentarni film "Tečaj letenja" s kolegom Danijelom Kušanom u produkciji "4 Film" d.o.o. iz Zagreba, sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i Hrvatske televizije.

(Hina) pp/xmc ymc

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙