FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Erste invest" d.o.o. - društvo za upravljanje imovinom Fonda hrvatskih branitelja

ZAGREB, 14. prosinca 2004. (Hina) - Upravni odbor Fonda hrvatskihbranitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji danas je na12. sjednici izabrao društvo "Erste invest" d.o.o. da upravljaimovinom Fonda, priopćilo je Ministarstvo branitelja, obitelji imeđugeneracijske solidarnosti.
ZAGREB, 14. prosinca 2004. (Hina) - Upravni odbor Fonda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji danas je na 12. sjednici izabrao društvo "Erste invest" d.o.o. da upravlja imovinom Fonda, priopćilo je Ministarstvo branitelja, obitelji i međugeneracijske solidarnosti.

Neslužbeno se doznaje da će to društvo u idućih nekoliko tjedana odabrati depozitarnu banku i s Komisijom za vrijednosnice pribaviti potrebnu dokumentaciju.

Natječaj za izbor društva raspisali su Upravni odbor Fonda po Zakonu, Statutu i Pravilniku Fonda o kriterijima za odabir društva za upravljanje imovinom Fonda, u koji će ući po sedam posto dionica nakon privatizacije državnih poduzeća, primjerice Ine i HT-a koji su već privatizirani, pa do HRT-a, Hrvatskih pošta, Hrvatskih šuma, Hrvatskih voda, Hrvatskih cesta i drugih državnih poduzeća.

Fond će, po najavama, biti jedan od najjačih u zemlji, a po Zakonu o Fondu hrvatskih branitelja u nj će moći biti učlanjeni samo hrvatski branitelj upisom u braniteljski registar, izradbu kojeg već duže vrijeme najavljuju u Ministarstvu branitelja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙