FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mesić u Samoboru: Kosor namjerno izbjegava sučeljavanje

SAMOBOR, 28. prosinca 2004. (Hina) - Predsjednički kandidat StjepanMesić izjavio je danas u Samoboru da se HDZ-ova kandidatkinja JadrankaKosor namjerno izbjegava sučeliti s njim u medijima, te ponovio da se,iako mu je žao što ju je nazvao Suzanom i Majkom Terezom, za to nenamjerava ispričati.
SAMOBOR, 28. prosinca 2004. (Hina) - Predsjednički kandidat Stjepan Mesić izjavio je danas u Samoboru da se HDZ-ova kandidatkinja Jadranka Kosor namjerno izbjegava sučeliti s njim u medijima, te ponovio da se, iako mu je žao što ju je nazvao Suzanom i Majkom Terezom, za to ne namjerava ispričati.

"Jadranka Kosor očito izbjegava sučeljavanje, a kao razlog navodi da sam je uvrijedio nazvavši je Suzanom i Majkom Terezom. Nisam mislio ništa loše, Suzana mi je izletilo i žao mi je zbog toga, ali ne mogu se ispričati jer je i sama izjavila da je ponosna što je tako zovu", rekao je Mesić na druženju sa Samoborcima u kafiću "Ara".

"Ne mogu se ispričati ako je to za nju afirmativno", dodao je.

I dalje, kaže, vjeruje da će izbori završiti njegovom pobjedom već u prvom krugu.

"Građani su svjesni da sva jaja ne idu u jednu košaru, da je za razvoj hrvatske demokracije i njezinih institucija opasno kada je vlast koncentrirana, a Jadranka Kosor izjavila je da kuda ide Sanader ide i ona. Ona je za čvrstu ruku", kazao je Mesić.

HDZ-ovu kandidatkinju prozvao je i da je rekla kako će se zalagati za smanjenje troškova Ureda Predsjednika, a da je istovremeno, kaže Mesić, u predizbornoj kampanji već potrošila više nego što Ured dobije za godinu dana.

Upitan kako komentira tijek kampanje, Mesić je odgovorio kako je vjerovao da će njegovi protukandidati ići s programom i ciljevima, no da je dio njih išao s "podmetanjima i prljavštinama".

"Moja je poruka da će onaj koji vodi kampanju samo da bi blatio drugoga uvijek sa svojim blatom biti iza njega jer će blaćenje njemu najviše štetiti", rekao je, dodavši da će zbog "blaćenja" na njegov račun tužiti neke predsjedničke kandidate.

"Ako jedan od njih misli da će pobjeći u Ameriku, neće, to će blaćenje ponoviti na sudu", kazao je Mesić.

Prije Samobora, Mesić je posjetio Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi u Gornjoj Bistri gdje je darovao bolesnu djecu te se zahvalio liječničkom osoblju i volonterima koji o njima skrbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙