FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Stipe Mesić posjetio etnoselo u Kokorićima

VRGORAC, 16. prosinca 2004. (Hina) - Predsjednički kandidat Stipe Mesićdanas je nakon susreta s građanima u vrgoračkoj športskoj dvoraniposjetio etnoselo Zvonimira Pervana u Kokorićima, pet kilometara odVrgorca.
VRGORAC, 16. prosinca 2004. (Hina) - Predsjednički kandidat Stipe Mesić danas je nakon susreta s građanima u vrgoračkoj športskoj dvorani posjetio etnoselo Zvonimira Pervana u Kokorićima, pet kilometara od Vrgorca.

Mještani zabiokovskog sela Kokorića izgradili su u etnoselu 70 stuba od kamena koliko je i predsjedniku Mesiću godina, a on im je zahvalio na iskazanoj počasti.

Mesić je predsjedničku kampanju nastavio kasno popodne u Metkoviću i susreo se s članovima Gradskog poglavarstva i Metkovčanima.

Prije odlaska u neretvanski kraj Mesić je, odgovarajući na novinarska pitanja, kazao da je u predizbornu kampanju ušao sa 600 plakata za koje je potrošeno 1,5 milijun kuna, "za razliku od nekih koji su za to utrošili najmanje sedam do osam milijuna kuna".

"Neki predsjednički kandidati kažu da će smanjiti troškove Ureda predsjednika države. Naravno to i mogu jer će im ured biti uz premijerov gdje bi se donosile i odluke predsjednika države", kazao je Mesić. Na upit zašto nije bio na televizijskim skupu predsjedničkih kandidata - odgovorio je da on ne ide na neozbiljne skupove.

"Kampanju sam počeo da bih dobio potporu građana za svoj program i to je moj isključiv motiv. Mene ne zanimaju oni koji su se kandidirali za predsjednika da bi dobili 500 tisuća kuna ili se slikali. Hrvatskoj sam u prvom mandatu otvorio vrata prema svijetu i ona je profunkcionirala kao pravna država, a u drugom mandatu želim djelovati tako da se oporavi gospodarstvo i da Hrvatska svim svojim građanima bude domovina u kojoj se dobro i sigurno živi", kazao je Mesić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙