FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 28. prosinca 2004.(Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 28. prosinca 2004.(Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.

NEW YORK - Američka glumica i pjevačica, 58-godišnja Liza Minnelli završila je u bolnici nakon što je pala s kreveta i pritom ozlijedila glavu. "Liza je u snu pala s kreveta u svom stanu, nakon čega je njezin prestrašeni tjelohranitelj pozvao pomoć," poručili su iz policije. Liza Minnelli je prevezena u New York bolnicu, gdje je zadržana na pregledu. U bolnici nisu željeli komentirati težinu njezinih ozljeda.

LONDON - Nakon četiri kćeri, 33-godišnja Britanka Christine McLean napokon je dočekala i muškog potomka, no umjesto jednog rodila je tri sina. Tri dječaka, Adam, Dominic i Darryl svijet su ugledali u rodilištu u Leicesteru. "Zaista ne vjerujem da sam rodila tri sina. Bila sam posve izvan sebe kada sam shvatila da sam rodila još troje djece i to sinove," kazala je Christine.

MOSKVA - U sudaru dvaju kamiona na cesti između Moskve i St. Petersburga s jednog kamiona ispao je veliki akvarij u kojem se nalazio delfin. Pri padu se akvarij otvorio, pa je delfin završio na snijegu. Srećom, službi spašavanja uspjelo je nesretnu životinju premjestiti u drugi akvarij. Nažalost, oba vozača su u nesreći poginula.

LONDON - Samo 44 posto Britanaca vjeruje u Boga, u odnosu na 77 posto 1968. godine, pokazali su rezultati istraživanja instituta YouGov u kojem je sudjelovalo gotovo 2.000 ispitanika. Rezultati pokazuju da većina britanskih državljana ne vjeruje u zagrobni život, samo trećina ih vjeruje u postojanje raja, a još manje ih vjeruje u postojanje pakla i đavla. Među mlađom populacijom manje je vjernika nego među starijom, a trećina ih se smatra agnosticima ili ateistima. Da Britanija sve više postaje sekularnom državom vjeruje 81 posto ispitanika, ali ih je većina izrazila žaljenje zbog toga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙