FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 21 sat

ZAGREB, 26. prosinca 2004. (Hina) - Pregled važnijih vijesti izHrvatske do 21 sat
ZAGREB, 26. prosinca 2004. (Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske do 21 sat

ZAGREB - Državno izborno povjerenstvo (DIP) priopćilo je poslijepodne kako ne isključuje mogućnost da je neki od predsjedničkih kandidata poštom poslao izvješće o visini i izvorima sredstava za izbornu promidžbu, a nakon prigovora Slavena Letice koji je, nakon DIP-ove objave da nije dostavio izvješće, telefonski javio da ga je poslao poštom. Dodaje se da je Letica telefonski ustvrdio da je svoje izvješće poslao u zakonskom roku, koji je istekao noćas u ponoć, i to preporučenom poštanskom pošiljkom. DIP je, naime, danas objavio da je spomenuta izvješća u zakonskom roku dostavilo osam predsjedničkih kandidata, da ih je dvoje to učinilo nakon roka, a da troje (Ante Kovačević, Tomislav Petrak i Letica) nisu dostavili izvješća.

ZAGREB - Državno izborno povjerenstvo (DIP) odbilo je prigovor predsjedničkog kandidata Slavena Letice koji je ustvrdio da je HSS sebi i svom predsjedničkom kandidatu priskrbio 'ekstra' sat vremena na HTV-u, te tako prekršio pravo na jednak pristup medijima svih predsjedničkih kandidata. DIP ocjenjuje da je sadržaj emisije bio usmjeren isključivo na obilježavanje obljetnice jedne političke stranke, a ne na iznošenje predizbornog programa pojedinog predsjedničkog kandidata.

ZAGREB - Hrvatski građani, korisnici mobilne telefonije, tijekom ovogodišnjih božićnih blagdana ukupno su poslali gotovo 27 milijuna SMS poruka, što je u odnosu na isto vrijeme prošle godine za oko 3 milijuna poruka više. Proizlazi da su građani slanjem SMS poruka tijekom Božića potrošili malo više od 10,6 milijuna kuna. S obzirom na to da dva hrvatska operatera mobilne telefonije imaju zajedno oko 2,7 milijuna korisnika proizlazi da je svaki korisnik prosječno za Božić poslao deset SMS poruka.

ZAGREB - Gotovo sve trajektne, katamaranske i neke brodske linije koje povezuju otoke i kopno Srednjeg i Južnog Jadrana su i dalje u prekidu, izvijestio je večeras Državni centar za obavješćivanje. Zbog kvara na trafo-stanici na otoku Braču i dalje se bez električne energije mjesta: Pučišće, Pražnica, Gornji Humac, Bol, Murvica, Selca, Sumartin, Novo Selo i Povlja. Značajnije poteškoće u opskrbi električnom energijom ima i sinjsko područje, prvenstveno na rubnim područjima Cetinske krajine. Na trogirskom području je, također, bilo dosta intervencija na sanaciji kvarova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙