FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 15,30 sati

ZAGREB, 25. prosinca 2004.(Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatskedo 15,30 sati.
ZAGREB, 25. prosinca 2004.(Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske do 15,30 sati.

SPLIT - Nadbiskup splitsko-makarski msgr. Marin Barišić predvodio je današnje središnje božićno slavlje u katedrali sv. Dujma u Splitu. Rođenje Božjeg sina je svjetlo što je došlo u tamu jer je tada Bog postao čovjekom iz ljubavi prema nama, rekao je nadbiskup splitsko-makarski, napominjući kako živimo u mentalitetu skepticizma i sumnje u rečenicu: "Bog postade čovjekom." Nije dobro ako je čovjek bez istine i danas slavimo tu istinu, rekao je msgr. Barišić, dodajući kako je Božić bio istina i u prošlim teškim vremenima, kada se zabranjivalo njegovo slavlje.

VUKOVAR - Mnogobrojni vjernici bili su danas na božićnoj misi u župnoj ckrvi sv. Filipa i Jakova u Vukovaru koju je predvodio vukovarski župnik fra Slavko Antunović. "Božić se ne nalazi samo u jaslicama i crkvama, nego ponaprije u srcu svakog čovjeka. Onaj tko vjeruje u sebi nosi sreću Božića. Ako nema te sreće, moramo se zapitati što je s našom vjerom", rekao je u propovijedi vukovarski župnik.

DUBROVNIK - Jedan je 24-godišnjin mladić poginuo u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila rano jutros na jadranskoj magistrali kod Zatona Doli, izvijestila je dubrovačko-neretvanska Policijska uprava. Josip Maškarić smrtno je stradao kad je njegov automobil izletio s jadranske magistrale zbog neprilagođene brzine. Nesreća se dogodila oko 5,30 sati.

OSIJEK - Danas oko 12,40 sati u središtu Osijeka odjeknula je eksplozija, a prema prvim neslužbenim informacijama to se dogodilo u Strossmayerovoj ulici. Prema izjavama očevidaca, na lokalu "Patika" u Strossmayerovoj ulici vide se oštećenja. U policijskoj upravi osječko-baranjskoj ističu da za sada nemaju informacija o ozlijeđenima. Očevid je u tijeku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙