FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: HRVATSKA U 4,30 SATI

ZAGREB, 26. prosinca 2004.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do4,30 sati.
ZAGREB, 26. prosinca 2004.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 4,30 sati.

ZAGREB - Predsjednički kandidati jučer do ponoći trebali su Državnom izborom povjerenstvu (DIP) predati prijevremena izvješća o visini i izvorima novca potrošenog u predsjedničkoj kampanji. Od 13-ero predsjedničkih kandidata Hina je sinoć do 20 sati dobila potvrdu od njih devetero da su DIP-u predali izvješće, a s izbornim stožerima ostalih kandidata nije se moglo stupiti u kontakt. DIP će danas u 12 sati održati sjednicu nakon koje će objaviti imena kandidata koji su predali prijevremena izvješća o financiranju predizborne utrke, ali neće otkriti koliko je potrošeno novca, rekla je Hini Marija Krakić, koja je u DIP-u zadužena za odnose s javnošću.

NEREZINE/LOŠINJ - Dječak iz Nerezina na Lošinju jučer je, premještajući barut iz petarda u limenu cijev, uzrokovao eksploziju u kojoj je izgubio palac i dio kažiprsta ruke. Dječak je iz obiteljske kuće u Nerezinama izašao između 13 i 14 sati, te se uputio u obližnju napuštenu kuću. Ondje je izvadio petarde iz kutije, a iz petarda barut te ga stavio u limenu cijev. Do eksplozije je došlo u trenutku dok je dječak čekićem udarao po krajevima cijevi, izvijestila je policija. O ranjavanju dječaka dojavljeno je iz Doma zdravlja u Malom Lošinju.

OSIJEK - U eksploziji ručne bombe, koju je jučer u 12,20 sati u središtu Osijeka bacio nepoznati počinitelj, nitko nije ranjen. Oštećeno je šest automobila, popucala su stakla na obližnjim prozorima i oštećeno je nekoliko fasada, izvijestila je osječko-baranjska policija. Bomba je bačena ispred kafića "Patika" u Strossmayerovoj ulici na broju 42. Policija traga za počiniteljem.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙