FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 4,30 sati

ZAGREB, 27. prosinca 2004.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do4,30 sati.
ZAGREB, 27. prosinca 2004.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 4,30 sati.

ZAGREB - Tradicionalni koncert "Božić u Ciboni" u organizaciji K.K. Cibona, Glasa Koncila i Hrvatske radio-televizije održan je sinoć u punoj dvorani košarkaškog centra Dražen Petrović. Prvi "Božić u Ciboni" održan je 1989. godine na inicijativu tadašnjeg zagrebačkog nadbiskupa i kardinala Franje Kuharića. Nakon 16 godina "Božić u Ciboni" postao je svečana tradicija Zagrepčana i televizijskog gledateljstva u domovini i svijetu. Organizatori su ponudili obilje narodnih božićnih pjesama, a učenici iz Rijeke i Samobora kazivali su svoja literarna razmišljanja o Božiću. Kardinal Josip Bozanić zahvalio se svim sudionicima i organizatorima tog velikog događaja. "Ovaj Božić", rekao je je kardinal, "bio je izuzetno miran zbog čega se moramo radovati, a isto tako radujemo se i dobru kojeg ima puno u nama i oko nas".

ZAGREB - Gotovo sve trajektne, katamaranske i neke brodske linije koje povezuju otoke i kopno Srednjeg i Južnog Jadrana sinoć su i dalje bile u prekidu, izvijestio je Državni centar za obavješćivanje. Zbog kvara na trafo-stanici na otoku Braču i dalje se bez električne energije bila mjesta: Pučišće, Pražnica, Gornji Humac, Bol, Murvica, Selca, Sumartin, Novo Selo i Povlja. Naselja između Jelse i Sučurja na otoku Hvaru dobila su električnu energiju u 12.40 sati. Značajnije poteškoće u opskrbi električnom energijom ima i sinjsko područje, prvenstveno na rubnim područjima Cetinske krajine.

ZAGREB - Hrvatski građani, korisnici mobilne telefonije, tijekom ovogodišnjih božićnih blagdana ukupno su poslali gotovo 27 milijuna SMS poruka, što je u odnosu na isto vrijeme prošle godine za oko 3 milijuna poruka više. Tu su količinu božićnih SMS poruka hrvatski građani, kako se doznaje od dvaju hrvatskih operatera mobilne telefonije T-Mobilea i VIPneta, poslali u razdoblju od 29 sati, odnosno od 19 sati na Badnjak (24. prosinca) do ponoći na Božić (25. prosinca). Po slobodnoj procjeni proizlazi da su građani slanjem SMS poruka tijekom Božića potrošili malo više od 10,6 milijuna kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙