FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 21 sat

ZAGREB, 25. prosinca 2004.(Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 21sat.
ZAGREB, 25. prosinca 2004.(Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 21 sat.

ZAGREB - Predsjednički kandidati danas do ponoći trebaju Državnom izborom povjerenstvu predati prijevremena izvješća o visini i izvorima novca potrošenog u predsjedničkoj kampanji. Od 13-ero predsjedničkih kandidata Hina je do 20 sati dobila potvrdu od njih devetero da su DIP-u predali izvješće, a s izbornim stožerima ostalih kandidata nije se moglo stupiti u kontakt. Povjerenstvo će sutra u 12 sati održati sjednicu nakon koje će objaviti imena kandidata koji su predali prijevremena izvješća o financiranju predizborne utrke.

OSIJEK - U eksploziji ručne bombe, koju je danas u 12,20 sati u središtu Osijeka bacio nepoznati počinitelj, nitko nije ranjen. Oštećeno je šest automobila, popucala su stakla na obližnjim prozorima i oštećeno je nekoliko fasada, izvijestila je osječko-baranjska policija. Bomba je bačena ispred kafića "Patika", a policija traga za počiniteljem.

RIJEKA - Središnju svečanu božićnu misu u riječkoj prvostolnici, katedrali sv. Vida predvodio je danas riječki nadbiskup, msgr. Ivan Devčić, koji je pozvao vjernike da temeljito razmisle o smislu i vrijednosti svojega života i da ne dopuste sebi ravnodušnost. "Slaviti Božić, a ne postaviti si najdublja pitanja o Bogu, čovjeku, smislu i vrijednosti našeg postojanja znači ne razumjeti ništa od Božića", rekao je msgr. Ivan Devčić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙