FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 25. prosinca 2004. (Hina) - HOUSTON - Trojica zločeste braće izTeksasa ostat će ove godine bez božićnih darova koje će njihov otac,sit njihova lošeg ponašanja, prodati na aukciji putem internetstranice Ebay, piše u petak dnevnik Houston Chronicle. Ozlojeđeniotac, informatički stručnjak iz Pasadene u Teksasu napisao je u porucida njegovi sinovi u dobi od 9, 11 i 15 godina ne zaslužuju darove jersu bili zločesti. "Djed Božićnjak će ove godine zaobići našu kuću",poručio je 41-godišnji otac u poruci uz oglas da prodaje tri Nintendosustava s igricama. Dječaci su bili "normalno zbilja dobra djeca" nootišli su predaleko jer su se u jednome danu tukli, psovali jedandrugoga i pokazivali prostačke geste rekao je otac pojasnivši da susvađe počele još prije dva tjedna ali poduzete disciplinske mjeredosad nisu 'upalile'.
ZAGREB, 25. prosinca 2004. (Hina) - HOUSTON - Trojica zločeste braće iz Teksasa ostat će ove godine bez božićnih darova koje će njihov otac, sit njihova lošeg ponašanja, prodati na aukciji putem internet stranice Ebay, piše u petak dnevnik Houston Chronicle. Ozlojeđeni otac, informatički stručnjak iz Pasadene u Teksasu napisao je u poruci da njegovi sinovi u dobi od 9, 11 i 15 godina ne zaslužuju darove jer su bili zločesti. "Djed Božićnjak će ove godine zaobići našu kuću", poručio je 41-godišnji otac u poruci uz oglas da prodaje tri Nintendo sustava s igricama. Dječaci su bili "normalno zbilja dobra djeca" no otišli su predaleko jer su se u jednome danu tukli, psovali jedan drugoga i pokazivali prostačke geste rekao je otac pojasnivši da su svađe počele još prije dva tjedna ali poduzete disciplinske mjere dosad nisu 'upalile'.

JERUZALEM - Zaobljena drška, koju se smatralo jedinom relikvijom Salomonovog hrama iz biblijskog doba, je krivotvorina, doznaje se u petak iz Muzeja Izraela. "Drška u obliku šipka nosi natpis na starohebrejkom "Sveti dar svećenika Božje kuće", što je navodilo na pomisao da je riječ o kultnom predmetu Prvog hrama uništenog 586. godine prije Isusa, prema Bibliji. Muzej je 1988. kupio dršku, za koju se smatralo da je neprocjenjive vrijednosti, za 600.000 dolara, objavio je izraelski list Haaretz.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙