FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dubrovnik: 1. svibnja 2005. otvara se prvi hotel Hilton u RH

DUBROVNIK, 20. prosinca 2004. (Hina) - U Dubrovniku će 1. svibnja 2005.početi s radom prvi hrvatski hotel jednog od najpoznatijih svjetskihhotelskih lanaca Hilton, a riječ je o najstarijem dubrovačkom hoteluImperial.
DUBROVNIK, 20. prosinca 2004. (Hina) - U Dubrovniku će 1. svibnja 2005. početi s radom prvi hrvatski hotel jednog od najpoznatijih svjetskih hotelskih lanaca Hilton, a riječ je o najstarijem dubrovačkom hotelu Imperial.

Nakon obnove, koja je u tijeku, Imperial će raspolagati sa 147 soba i apartmana i zapošljavat će 125 radnika. Cijena noćenja u Hilton Imperialu bit će od 175 eura na više.

To je danas u razgovoru s dubrovačko-neretvanskim županom Ivanom Šprljom i gradonačelnicom Dubravkom Šuicom kazao direktor hotela, nizozemski menadžer Jan Vijnen. Dodao je kako će hotel osim njega voditi još četiri inozemna menadžera koji će se u Dubrovniku zadržati oko godinu dana, a nakon toga će ih zamijeniti domaći stručnjaci. Nizozemski menadžer više od 35 godina radi u Hiltonu i vodio je hotele toga lanca u Ateni, Roterdamu, Džakarti, a u Dubrovnik je došao s mjesta menadžera Hilotna u Kopenhagenu.

Predsjednik Uprave dubrovačke brodarske tvrtke Atlantske plovidbe, većinskog vlasnika Hilton Imperiala, kapetan Ante Jerković, kazao je kako je na natječaj za radna mjesta prispjelo više od 500 molba.

Dubrovački Hilton Imperial osim sedam apartmana, među kojima je i predsjednički, imat će i 40 posebno uređenih apartmana-ureda.

(Hina) xhšpa yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙