FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZV: Božićni velesajam od 17. do 29. prosinca

ZAGREB, 15. prosinca 2004. (Hina) - Na Zagrebačkom velesajmu (ZV) od17. do 29. prosinca održat će se tradicionalni Božićni velesajam, aorganizatori očekuju da će Sajam obići 150 tisuća posjetitelja.
ZAGREB, 15. prosinca 2004. (Hina) - Na Zagrebačkom velesajmu (ZV) od 17. do 29. prosinca održat će se tradicionalni Božićni velesajam, a organizatori očekuju da će Sajam obići 150 tisuća posjetitelja.

Na današnjoj konferenciji za novinare ZV-a najavljeni su brojni cjelodnevni zabavni i revijalni sadržaji Božićnog velesajma.

Novost je "Djedamrazija" - zemlja Djeda Mraza, koja će se prostirati na 4 tisuća četvornih metara i u sklopu koje će se održavati predstava "Velika frka u Djedamraziji" rađena samo za potrebe Božićnog velesajma.

Predviđena je i pričaonica priča te toplo grudalište za najmlađe, koje će uz "filmski" snijeg dočarati zimski ugođaj i mališanima pružiti nezaboravnu zabavu u grudanju.

Uz ove sadržaje, organizatori najavljuju najveći luna park u Hrvatskoj, božićno kino, izložbu najboljih hrvatskih i svjetskih stripova, a jedna od posebnih zanimljivosti namijenjena ljubiteljima informatičkih igara i programa bit će božićni playbox u kojemu će na površini od 1.500 četvornih metara biti predstavljena bogata ponuda svjetske produkcije zabavnih i edukativnih računalnih programa.

Tijekom svih dana Božićnog velesajma, provodit će se humanitarna akcija darivanja djece iz ustanova za nezbrinutu djecu.

Kao i prethodnih godina, na Božićnim velesajmu predstavit će se Policijska uprava zagrebačka i to kroz tri tematske cjeline: Policija u zajednici, Mir i dobro i Prometna policija, najavljuju organizatori.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙