FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Izbavitelji" najgledaniji film u Velikoj Britaniji

LONDON, 7. prosinca 2004. (Hina/Reuters) - Dugometražni crtani film"Izbavitelji" i dalje je najgledaniji film u Velikoj Britaniji, dok jekomedija "Božić s Krankovima" blagdansku sezonu započela na visokomtrećem mjestu, objavio je u utorak Screen International.
LONDON, 7. prosinca 2004. (Hina/Reuters) - Dugometražni crtani film "Izbavitelji" i dalje je najgledaniji film u Velikoj Britaniji, dok je komedija "Božić s Krankovima" blagdansku sezonu započela na visokom trećem mjestu, objavio je u utorak Screen International.

"Izbavitelji", kompjutorski animirani film o obitelji superheroja koji se vraćaju iz mirovine, zaradio je tijekom vikenda 4,2 milijuna funti, čime je njegov dosadašnji prihod porastao na 16 milijuna funti.

Romantična komedija "Bridget Jones: Na rubu pameti" i dalje je na drugom mjestu po gledanosti, a dosad je u britanskim kinima zaradila 30 milijuna funti.

"Božić s Krankovima", s Timom Allenom i Jamie Lee Curtis, zaradio je u prvom vikendu prikazivanja 780.000 funti, čime se probio na treće mjesto na ljestvici gledanosti, ispred SF trilera "Zaboravljeni" s Julianne Moore.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙