FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Počela dobrotvorna "Božićna akcija" za mnogočlane obitelji

SISAK, 14. prosinca 2004. (Hina) - Zaklada "Recobot" iHumanitarno-kulturna udruga "Veternica" iz Lekenika danas su, trećugodinu za redom, započele humanitarnu akciju "Božićna čestitka" ukojoj će od 13. do 17. prosinca darovati 80 socijalno najugroženijihobitelji s područja Siska i Velike Gorice.
SISAK, 14. prosinca 2004. (Hina) - Zaklada "Recobot" i Humanitarno-kulturna udruga "Veternica" iz Lekenika danas su, treću godinu za redom, započele humanitarnu akciju "Božićna čestitka" u kojoj će od 13. do 17. prosinca darovati 80 socijalno najugroženijih obitelji s područja Siska i Velike Gorice.

Humanitarna akcija počela je danas posjetom mnogočlanoj obitelji Jambrek u Sisku, kojoj je predsjednica HKU-a "Veternica" Renata Tunjić predala prigodne božićne darove.

Tunjić je navela da su učenici osnovnih škola u Velikoj Gorici, Vukovini, Lekeniku i Selima proteklih mjeseci prikupljali odjeću, obuću, igračke i slatkiše kako bi ih darovali svojim siromašnim vršnjacima i njihovim obiteljima uoči Božića.

Akciji su se, rekla je, odazvali i brojni donatori, tako da će 80 najsiromašnijih obitelji sa sisačkog i velikogoričkog područja, koje su za dobivanje humanitarne pomoći predložili centri za socijalnu skrb u Sisku i Velikoj Gorici i mjesni župnici, dobiti vrijedne božićne poklone.

Uz predstavnike zaklade "Recobot" i HKU "Veternica", humanitarne pakete socijalno najugroženijim obiteljima dijeli Djed Božičnjak, kojemu u tome pomažu učenici Osnovne škole Sela kod Siska.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙