FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZV u 2005. počinje graditi novi paviljon

ZAGREB, 13. prosinca 2004. (Hina) - Zagrebački je velesajam ove godineostvario dobar poslovni rezultat, održano je pet novih sajamskihpriredbi, a iduća bi poslovna godina trebala biti posebno značajna jerje u planu početak projektiranja i izgradnje novog paviljona sPoslovnim centrom, projekta čija se ukupna vrijednost procjenjuje naoko 300 milijuna eura.
ZAGREB, 13. prosinca 2004. (Hina) - Zagrebački je velesajam ove godine ostvario dobar poslovni rezultat, održano je pet novih sajamskih priredbi, a iduća bi poslovna godina trebala biti posebno značajna jer je u planu početak projektiranja i izgradnje novog paviljona s Poslovnim centrom, projekta čija se ukupna vrijednost procjenjuje na oko 300 milijuna eura.

Istaknuo je to danas direktor Zagrebačkog velesajma Davorin Spevec na godišnjem susretu s poslovnim partnerima i novinarima kojima je zahvalio na uspješnoj suradnji.

Spevec je dodao da su poslovi oko pripreme dokumentacije za izgradnju novog paviljona već u tijeku te da bi sama gradnja novog paviljona s Poslovnim centrom mogla započeti već sredinom iduće godine. O površini budućeg paviljona kazao je samo da da će biti "ogroman" te da će objedinjavati poslovne, kongresne i sajamske sadržaje, a projekt će se realizirati kroz nekoliko godina.

U vezi predviđenih investicija naglasio je da će osim domaćih tražiti i inozemne investitore na međunarodnom javnom natječaju te da bi jedan od načina investiranja mogao biti i zajedničko ulaganje (joint venture).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙