FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SAP i Plivin GBS-IT potpisali ugovor o suradnji

ZAGREB, 15. prosinca 2004. (Hina) - Tvrtka SAP i GBS-IT (Globalniposlovni servisi - Global Business Services), nova Plivina kompanijaza upravljanje informacijskim sustavima, potpisali su partnerskiUgovor o suradnji.
ZAGREB, 15. prosinca 2004. (Hina) - Tvrtka SAP i GBS-IT (Globalni poslovni servisi - Global Business Services), nova Plivina kompanija za upravljanje informacijskim sustavima, potpisali su partnerski Ugovor o suradnji.

Ugovor uključuje distribuciju SAP-ovog softvera i pružanje SAP-ovih usluga kao što su konzalting, instalacija, testiranje i edukacija korisnika prilikom uvođenja SAP-ovog softvera kao i pružanje usluga kontinuirane podrške i održavanja, objavili su danas iz dviju tvrtki.

Ističe se da je iskustvo potpisnika sporazuma u uvođenju i primjeni SAP-ovih rješenja u vlastitoj tvrtci i Plivinim tvrtkama u Poljskoj i Češkoj, bilo preduvjet za potpisivanje ovog ugovora.

SAP je jedan od vodećih vodeći svjetskih ponuđača softverskih rješenja za poduzeća, a prisutan je u više od 23 tisuće poduzeća u 120 zemalja. Tvrtka ima podružnice u više od 50 zemalja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙