FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OPATIJA: SAVJETOVANJE "KOM 2004."

OPATIJA, 22. studenoga 2004. (Hina) - Petnaesto savjetovanje okomunikacijskom tehnologijama i normama u informatici KOM 2004., nakojemu sudjeluje oko 180 informatičkih stručnjaka, počelo je danas uopatijskom hotelu Adriatic.
OPATIJA, 22. studenoga 2004. (Hina) - Petnaesto savjetovanje o komunikacijskom tehnologijama i normama u informatici KOM 2004., na kojemu sudjeluje oko 180 informatičkih stručnjaka, počelo je danas u opatijskom hotelu Adriatic.

Savjetovanje se održava do 24. studenoga, a namijenjeno je osobama koje donose odluke o korištenju komunikacijskih mreža i opreme, konzultantima, djelatnicima na razvoju, primjeni i održavanju informatičkih i komunikacijskih mreža.

Sudionicima će biti predstavljena praktična znanja i nove tehnologije, a nova tehnološka rješenja u području opreme i razvoja mrežnih sustava izložit će najznačajnije domaće i inozemne tvrtke.

Osamnaest stručnih predavanja bit će održano u tri tematske cjeline: Mreže - aktivne i pasivne komponente, Fiksna i mobilna telefonija i Javni servisi te Internet i sigurnost na mreži.

Predviđeno je devet stručnih seminara, sedam radionica i 10 predstavljanja najnovijih komunikacijskih proizvoda i alata.

Savjetovanje KOM 2004. organizirali su Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa i tvrtka CASE d.o.o.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙