FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Virovitica: dodijeljene nagrade Zlatna kuna

VIROVITICA, 14. prosinca 2004. (Hina) - Hrvatska gospodarska komoraVirovitičko-podravske županije danas je svečanom sjednicom i dodjelomgodišnjih nagrada Zlatna kuna najuspješnijim tvrtkama 2003. obilježiladesetu obljetnicu rada.
VIROVITICA, 14. prosinca 2004. (Hina) - Hrvatska gospodarska komora Virovitičko-podravske županije danas je svečanom sjednicom i dodjelom godišnjih nagrada Zlatna kuna najuspješnijim tvrtkama 2003. obilježila desetu obljetnicu rada.

U kategoriji velikih poduzeća nagrađene su orahovička Keramička industrija i virovitička Tvornica šećera "Viro", od srednjih virovitički Rapid 2002 i od malih pitomački "Jan Spider".

Priznanja i nagrade na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća dobitnicima su uručili potpredsjednik Hrvatske gospodarske komore Ivica Malogorski kao izaslanik predsjednika HGK Nadana Vidoševića i predsjednik Županijske komore Ivan Slamić.

Zahvalivši u ime nagrađenih, direktor Keramičke industrije Darko Krmpotić je rekao kako su te tvrtke dobrim investicijskim projektima privukle kapital banaka i državnih novčarskih ustanova kao što su Hrvatska banka za obnovu i razvoj i Fond za regionalni razvoj i zapošljavanje.

Nagrada Zlatna kuna, rekao je, može biti poticaj i drugim tvrtkama da se pravim projektima predstave novčarskim ustanovama kako bi namaknule novac koji će uložiti u razvoj i novu proizvodnju.

Na svečanoj sjednici predstavljena je i publikacija "Karakteristike gospodarstva Virovitičko-podravske županije u 2003. godini".

"Komora u Virovitici je najmlađa i najmanja, ali je zato po rezultatima rada jedna od najboljih i najaktivnijih", rekao je u toj prigodi potpredsjednik HGK Ivica Malogorski.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙