FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Blato - svečana sjednica u povodu 50. obljetnice tvrtke "Radež"

BLATO/DUBROVNIK, 4. prosinca 2004. (Hina) - Brodograđevna tvrtka"Radež" iz Blata na Korčuli održala je danas svečanu sjednicu i - podpokroviteljstvom predsjednika Hrvatskoga sabora Vladimira Šeksa -proslavila 50. obljetnicu uspješnog rada.
BLATO/DUBROVNIK, 4. prosinca 2004. (Hina) - Brodograđevna tvrtka "Radež" iz Blata na Korčuli održala je danas svečanu sjednicu i - pod pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskoga sabora Vladimira Šeksa - proslavila 50. obljetnicu uspješnog rada.

Osim bivših i sadašnjih radnika, članova Uprave i predstavnika blatske općine, na svečanoj su sjednici bili i mnogi gosti, među kojima i izaslanik predsjednika Hrvatskoga sabora, državni tajnik za more Branko Bačić.

Na sjednici su uručene nagrade i priznanja pojedincima i institucijama za dugogodišnji rad i doprinos uspjehu te tvrtke.

"Radež" je prva tvrtka na našim otocima koja je zaslužila ISSO standard 9001./2000. Većina brodova izgrađenih na hrvatskim navozima ima ugrađenu kvalitetnu opremu proizvedenu u pogonima te tvrtke, a 95 posto proizvodnje namijenjeno je izvozu.

"Radež" zapošljava 430 radnika, što čini deset posto stanovništva i 30 posto svih zaposlenih u općini.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙