FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

CROMA uručila nagrade najboljim menadžerima u 2004.

ZAGREB, 19. studenog 2004. (Hina) - Hrvatsko udruženje menadžera ipoduzetnika (CROMA) dodijelilo je večeras na prigodnoj svečanosti priznanja nagrađenim menadžerima u u izboru naj-menadžera za 2004.godinu.
ZAGREB, 19. studenog 2004. (Hina) - Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika (CROMA) dodijelilo je večeras na prigodnoj svečanosti priznanja nagrađenim menadžerima u u izboru naj-menadžera za 2004. godinu.

Menadžericom godine u kategoriji velikih poduzeća izabrana je potpredsjednica Uprave Ericssona Nikole Tesle, Gordana Kovačević.

U kategoriji srednjih poduzeća, za menadžera godine CROMA je izabrala generalnog direktora i predsjednika Uprave tvrtke KIO Orahovica Darka Krmpotića, a u kategoriji malih poduzeća country managing direktora Hewlett - Packarda, Alojzija Jukića.

Za najbolje mlade menadžere izabrani su direktor tvrtke Vodoinstalacija Zadar Davor Jurjević i predsjednik Uprave HG Spota Hrvoje Prpić.

Za menadžericu godine u javnom poduzeću proglašena je predsjednica Uprave Jadranskog naftovoda, Vesna Trnokop-Tanta, dok je za naj-menadžera u inozemnim poduzećima izabran predsjednik Uprave tvrtke Chromos boje i lakovi Tomislav Cerc.

Nagradu za poduzetnicu godine dobila je predsjednica Uprave i vlasnica tvrtke Generalturist, Maja Pećarević, a najbolji projektni menadžer je Nikola Nemčević, direktor i suvlasnik tvrtke Jan - Spider.

Nagradu CROME za životno djelo ove godine je dobio Karmel Krebel, predsjednik Uprave poduzeća Kamen Pazin, koji je čitav radni vijek proveo u toj tvrtci. Kamen Pazin ove godine je obilježio 50. obljetnicu rada, a Krebel ga uspješno vodi gotovo tri desetljeća.

Nagrađenima je u ime predsjednika Republike Hrvatske, Stjepana Mesića, čestitao savjetnik predsjednika za gospodarstvo Dubravko Radošević, koji je naglasio presudnu ulogu menadžera u razvoju gospodarstva i približavanju Hrvatske Europskoj uniji.

Problemi rata i tranzicije polako odlaze u drugi plan, a nameće se problem konvergencije, odnosno približavanja EU-u, prije svega u gospodarskom području, rekao je Radošević, naglasivši pritom važnu ulogu menadžera.

Danas je održana i redovita skupština CROMA-e, na kojoj je za novog predsjednika izabran Vladimir Ferdelji, predsjednik Uprave Elektrokontakta. On će tu dužnost obavljati u iduće četiri godine, a prioritetima u radu označio je pojačanu cehovsku zaštitu menadžera i jačanje ugleda CROME.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙