FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kosor: U kampanju ulazim uvjerena u pobjedu

ZAGREB, 12. prosinca 2004. (Hina) - Kandidatkinja Hrvatske demokratskezajednice (HDZ) za predsjednicu države, Jadranka Kosor, izjavila jedanas u svome Izbornom stožeru, da u izbornu kampanju ulazi uvjerena upobjedu na izborima.
ZAGREB, 12. prosinca 2004. (Hina) - Kandidatkinja Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) za predsjednicu države, Jadranka Kosor, izjavila je danas u svome Izbornom stožeru, da u izbornu kampanju ulazi uvjerena u pobjedu na izborima.

"Moj je moto 'Ljudi ispred politike' ", rekla je Kosor novinarima na samom završetku prikupljanja biračkih potpisa za kandidaturu.

Najavila je da će konačnu brojku skupljenih biračkih potpisa objaviti sutra, kada će svoju kandidaturu potpisima potpore predati Državnom izbornom povjerenstvu (DIP).

Službenu izbornu kampanju počet će 16. prosinca u Pakracu i Lipiku, gradovima u kojima je rođena i odrasla.

Jadranka Kosor u izbornu utrku za predsjednicu države ulazi s uvjerenjem da će je podržati svi HDZ-ovi birači te brojne udruge s kojima godinama surađuje.

Šef njene izborne kampanje, Ratko Maček, izrazio je optimizam pred službeni početak kampanje, te izjavio da "ako Jadranka Kosor ne pobjedi već u prvom krugu, drugi izborni krug je onaj u kojem dobiva".

Procijenio je da će više od 30 posto birača koji nisu skloni HDZ-u, također glasovati za Jadranku Kosor.

Jadranka Kosor kazala je da neovisno o anketama radi svoj posao, a da se njen optimizam temelji na potpori koju su joj birači iskazali potpisima, na susretima s građanima diljem Hrvatske, te drugim oblicima potpore.

"Bitan je izravan susret s ljudima, bitan je naš dosadašnji rad, što smo učinili za ljude s imenom i prezimenom", rekla je Kosor, dodajući kako neće tražiti da se mjeri minutaža zastupljenosti predsjedničkih kandidata u elektronskim medijima.

HDZ-ova kandidatkinja za predsjednicu države najavila je da će najveći dio od 500 tisuća kuna, koliko će dobiti svaki predsjednički kandidat koji osvoji više od 10 posto biračkih glasova, dati djeci obitelji Domini iz Zagreba te djeci žrtvama mina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙