FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HDZ: COLONIA NEĆE DOBITI 100.000 EURA

ZAGREB, 5. prosinca 2004. (Hina) - Izborni stožer Jadranke Kosoropovrgnuo je u nedjelju pisanje tiska da će u predsjedničkoj kampanjiHDZ-ove kandidatkinje nastupiti skupina Colonia, koja bi za to dobilasto tisuća eura.
ZAGREB, 5. prosinca 2004. (Hina) - Izborni stožer Jadranke Kosor opovrgnuo je u nedjelju pisanje tiska da će u predsjedničkoj kampanji HDZ-ove kandidatkinje nastupiti skupina Colonia, koja bi za to dobila sto tisuća eura.

Izborni stožer najodlučnije odbacuje tvrdnje izrečene na naslovnoj stranici i u tekstu priloga Magazin nedjeljnog Večernjeg lista o tobožnjem honoraru od 100.000 eura za grupu Colonia, kaže se u priopćenju.

"Suprotno od tvrdnji u tekstu, u kampanji gospođe Kosor nastupat će prijatelji koji nastupaju besplatno ili za simbolične novčane iznose."

Stožer je priopćio da je tijekom priprema za predizbornu kampanju razgovarano, između ostalih hrvatskih estradnih zvijezda, i s Coloniom, no da s tom skupinom nije postignut dogovor niti potpisan ugovor o nastupu.

Gospođa Kosor velik će dio novca namijenjen za promidžbu usmjeriti za pomoć najpotrebnijima u svim hrvatskim županijama. Sve ostale tvrdnje držimo neutemeljenima i tendencioznima, kaže se u priopćenju Izbornog stožera Jadranke Kosor.

I dosadašnje izborne kampanje obilježili su prijepori oko angažiranja estradnih zvijezda u političke svrhe, prije svega kad je riječ o visini honorara koje su stranke i kandidati spremni platiti ne bi li privukli birače na svoju stranu.

Za lanjskih parlamentarnih izbora najpoznatiji slučaj je bio kad je SDP angažirao Severinu za svoje skupove. Mediji su tada izvješćivali o astronomskom iznosu koji je popularna pjevačica primila za taj angažman.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙