FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izbroni stožer Jadranke Kosor: s Coloniom nikakav ugovor nije potpisan

ZAGREB, 5. prosinca 2004. (Hina) - Izborni stožer gospođe JadrankeKosor priopćio je danas da u predsjedničkoj kampanji HDZ-ovekandidatkinje uopće neće nastupiti grupa Colonia i da je stoga netočnatvrdnja da će nastupanje te grupe biti honorirano s 100 tisuća eura.
ZAGREB, 5. prosinca 2004. (Hina) - Izborni stožer gospođe Jadranke Kosor priopćio je danas da u predsjedničkoj kampanji HDZ-ove kandidatkinje uopće neće nastupiti grupa Colonia i da je stoga netočna tvrdnja da će nastupanje te grupe biti honorirano s 100 tisuća eura.

Izborni stožer najodlučnije odbacuje tvrdnje izrečene na naslovnoj stranici i u tekstu priloga Magazin današnjeg Večernjeg lista o tobožnjem honoraru od 100.000 eura za grupu Colonia, kaže se u priopćenju.

"Suprotno od tvrdnji u tekstu kampanji gospođe Kosor nastupat će prijatelji koji nastupaju besplatno ili za simbolične novčane iznose".

Tijekom priprema za predizbornu kampanju razgovarano je, između ostalih hrvatskih estradnih zvijezda i s grupom Colonia no nije postignut dogovor niti je potpisan ugovor, te ta grupa neće nastupati u predizbornoj kampanji Jadranke Kosor.

Gospođa Kosor velik će dio novca namijenjen za promidžbu usmjeriti za pomoć najpotrebnijima u svim hrvatskim županijama. Sve ostale tvrdnje držimo neutemeljenima i tendencioznima, kaže se u priopćenju Izbornog stožera Jadranke Kosor.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙