FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Letica: Izbori neće biti ni pošteni, ni slobodni

RIJEKA,29. studenog 2004.(Hina) - Predsjednički kandidat HSP-a SlavenLetica na današnjoj je konferenciji za novinstvo u Rijeci ustvrdio dapredsjednički izbori neće biti ni pošteni, ni slobodni.
RIJEKA,29. studenog 2004.(Hina) - Predsjednički kandidat HSP-a Slaven Letica na današnjoj je konferenciji za novinstvo u Rijeci ustvrdio da predsjednički izbori neće biti ni pošteni, ni slobodni.

Kao razlog naveo je da je početak kampanje zasjenila "afera POA" kojom, kako je rekao, premijer Sanader i predsjednik Mesić samo zamaraju ljude.

Na novinarski upit o šansama za pobjedu predsjedničkih kandidata, Letica je rekao da, ako se nastavi sa stvaranjem fiktivnih afera kao što je ova, Mesić i Kosor imaju veće šanse. Ocijenio je da on ima veće šanse za pobjedu ako se pozornost posveti pitanjima koja zanimaju ljude.

Letica je rekao da je njegova vizija predsjednika RH kao ustavnog predsjednika, čuvara demokracije i sukreatora vanjske politike, a ne, kako je rekao, "fikusa kao što to zamišlja HNS" ili "predsjednika kao pratnje Sanaderu, kao što želi HDZ".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙