FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Venecuela: 16 poginulih u padu vojnog zrakoplova

CARACAS, 11. prosinca 2004. (Hina/Reuters) - Venecuelanski vojnizrakoplov srušio se u petak u gorju zapadno od Caracasa, a poginulo jesvih 16 putnika i članova posade, među njima i neki visoki časnici,službeno je objavljeno.
CARACAS, 11. prosinca 2004. (Hina/Reuters) - Venecuelanski vojni zrakoplov srušio se u petak u gorju zapadno od Caracasa, a poginulo je svih 16 putnika i članova posade, među njima i neki visoki časnici, službeno je objavljeno.

"U zrakoplovu je bilo 16 osoba. Udario je u planinu", rekao je pukovnik Antonio Rivero.

Među putnicima u zrakoplovu "Skytruck" bila su devetorica časnika, glavni inspektor nacionalne garde i sedmorica civila.

Zrakoplov nacionalne garde letio je iz južnoga grada Puerta Ayacuchoa prema vojnom aerodromu La Carlotta u glavnome gradu Caracasu. Predstavnici vlasti kažu da još ne znaju uzrok nesreće, ali da teški oblaci ometaju spasilačke službe.

Venecuelu je u posljednje vrijeme pogodilo nekoliko žestokih oluja i u zadnja se dva mjeseca zbog lošega vremena srušilo nekoliko manjih aviona. U kolovozu je 25 ljudi poginulo u padu vojnoga aviona koji se u oluji srušio u središnjoj pokrajini Carabobo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙