FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Lažna dojava o bombi na podgoričkom aerodromu

PODGORICA, 7. prosinca 2004. (Hina) - Dojava o bombi u zrakoplovukompanije Montenegro Airlines, zaprimljena jutros, bila je lažna,priopćio je u utorak poslijepodne direktor kompanije "Crnogorskiaerodrom" Milovan Đuričković nakon što su specijalne ekipe MUP-a i tetvrtke detaljno pregledali i ispitali zrakoplov podgoričkogavioprijevoznika.
PODGORICA, 7. prosinca 2004. (Hina) - Dojava o bombi u zrakoplovu kompanije Montenegro Airlines, zaprimljena jutros, bila je lažna, priopćio je u utorak poslijepodne direktor kompanije "Crnogorski aerodrom" Milovan Đuričković nakon što su specijalne ekipe MUP-a i te tvrtke detaljno pregledali i ispitali zrakoplov podgoričkog avioprijevoznika.

Time je promet u podgoričkoj zračnoj luci poslijepodne ponovo normaliziran

Crnogorska policija obavijestila je predstavnike podgoričkog aerodroma da joj je telefonom dojavljeno da se u zrakoplovu Montenegro Airlinesa, koji je sletio u Podgoricu oko devet sati, nalazi bomba.

Odmah nakon toga putnici su evakuirani, a potom su uslijedile i detaljne provjere specijaliziranih ekipa MUP-a i aerodromskih službi.

Kada je ustanovljeno da je dojava bila lažna, dana je suglasnost da se zračna luka u Podgorici ponovo otvori za promet.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙