FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Đulovac: U prometnoj nesreći poginuo pješak

ĐULOVAC, 4. prosinca 2004. (Hina) - Tridesetgodišnji Siniša Radanovićiz Donjih Cjepidlaka poginuo je u prometnoj nesreći koja se dogodilasinoć oko 20,30 sati u Batinjani, mjestu u općini Đulovcu, blizuDaruvara, priopćila je danas bjelovarsko-bilogorska Policijskauprava.
ĐULOVAC, 4. prosinca 2004. (Hina) - Tridesetgodišnji Siniša Radanović iz Donjih Cjepidlaka poginuo je u prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 20,30 sati u Batinjani, mjestu u općini Đulovcu, blizu Daruvara, priopćila je danas bjelovarsko-bilogorska Policijska uprava.

Nesreća se dogodila kada je zasad nepoznati vozač nepoznatim vozilom, na još neutvrđen način, udario Radanovića koji je pješačio kolnikom državne ceste D-34.

Po policijskom izvješću, Radanović je umro na mjestu nesreće zbog teške ozljede glave.

Po nalogu istražne sutkinje bjelovarskoga Županijskog suda Anke Turek Novak, danas će se obaviti obdukcija. Očevid je na mjestu nesreće obavila prometna policija bjelovarsko-bilogorske Policijske uprave i Policijske postaje iz Daruvara.

Policija čini sve kako bi pronašla nepoznatog vozača koji je uzrokovao nesreću, a ovlaštenome državnom odvjetništvu podnijet će prijavu protiv nepoznatog počinitelja.

(Hina) xskap ymc

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙