FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sporazum o suradnji zagrebačkih i talijanskih obrtnika

ZAGREB, 7. prosinca 2004. (Hina) - Udruženje obrtnika grada Zagreba iNacionalna konfederacija obrtnika, malih i srednjih poduzetnika Padovepotpisali su danas Sporazum o suradnji, kojim se obvezuju na suradnjuu području razvoja poslovnih mogućnosti zagrebačke i padovanskeregije, s ciljem poticanja obrta, malih i srednjih tvrtki.
ZAGREB, 7. prosinca 2004. (Hina) - Udruženje obrtnika grada Zagreba i Nacionalna konfederacija obrtnika, malih i srednjih poduzetnika Padove potpisali su danas Sporazum o suradnji, kojim se obvezuju na suradnju u području razvoja poslovnih mogućnosti zagrebačke i padovanske regije, s ciljem poticanja obrta, malih i srednjih tvrtki.

Sporazumom potpisanom u Zagrebu se, kako je rečeno, obje institucije obvezuju održavati redovne sastanke radi razvoja bilateralnog interesa, posebice u sektorima međunarodne suradnje, tehnološke i ekonomske suradnje, profesionalnom usavršavanju, uslugama potrebnim tvrtkama, prijenosu "know-how", sudjelovanju u europskim programima, kao i drugim međunarodnim agencijama i institucijama.

S ciljem stručnog kvalificiranja obrtnika i njihovih radnika u skladu s europskim normativima, stručni inženjeri iz Padove održat će tečaj s praktičnim radom za 10 polaznika metalne struke od 13. do 17. prosinca.

U projekt stručnog osposobljavanja osim obrtnika i njihovih radnika uključio se i Hrvatski zavod za zapošljavanje - Područna služba Zagreb, pa se tako 5 nezaposlenih iz metalne struke uključilo u specijalistički tečaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙