FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoren 1. međunarodni sajam vina u Crikvenici

CRIKVENICA, 4. prosinca 2004. (Hina) - Na Prvome međunarodnom sajmuvina, otvorenom danas u Crikvenici u povodu proslave 35. obljetniceUdruge obrtnika, sudjelovalo je 25 vinara, među kojima i jedan izSlovenije.
CRIKVENICA, 4. prosinca 2004. (Hina) - Na Prvome međunarodnom sajmu vina, otvorenom danas u Crikvenici u povodu proslave 35. obljetnice Udruge obrtnika, sudjelovalo je 25 vinara, među kojima i jedan iz Slovenije.

U sklopu dvodnevnoga Međunarodnog sajma vina crikvenički obrtnici žele ponovno afirmirati nekadašnje atribute kraja u neposrednoj blizini vinorodnog Vinodola, te potaknuti da se kvalitetna vina uvrste u turističku ponudu toga kraja.

Sajam je otvorio predsjednik primorsko-goranske Županijske skupštine Damir Lončarić, a na njemu će se predstaviti proizvođači kvalitetnih vina. O značenju i mjestu tih proizvoda govorit će ugledni enolozi i vinski pisci, te novinari s primorskog i istarskog područja.

Međunarodni sajam vina u Crikvenici trebao bi, prema zamisli organiziratora, postati tradicionalnim i potaknuti turiste da posjete Crikvenicu u ovo doba godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙