FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Nožem napao vlasnika autolimarske radionice i pobjegao

ZAGREB, 3. prosinca 2004. (Hina) - Ispred autolimarske radionice uzagrebačkom naselju Prečko 41-godišnji J.Š. poslijepodne je nožem ubovlasnika radionice 34-godišnjeg K.K. koji je prevezen u bolnicu, dokse za napadačem traga, izvijestila je zagrebačka policija.
ZAGREB, 3. prosinca 2004. (Hina) - Ispred autolimarske radionice u zagrebačkom naselju Prečko 41-godišnji J.Š. poslijepodne je nožem ubo vlasnika radionice 34-godišnjeg K.K. koji je prevezen u bolnicu, dok se za napadačem traga, izvijestila je zagrebačka policija.

Prema prvim policijskim informacijama, dvojica muškaraca posvađala su se oko 15 sati ispred autolimarske radionice u Prečkom 19, a 41-godišnjak je u jednom trenutku izvadio nož i dva puta ubo u prsa vlasnika radinoce nakon čega je pobjegao u mercedesu.

Glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama kazala je da se traga za bjeguncem koji će biti osumnjičen za pokušaj ubojstva. Dodala je kako za sada nema podataka o težini ozljeda napadnutog 34-godišnjaka koji je prevezen u KB Sestre milosrdnice.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙