FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija uhitila Splićanina zbog pokušaja ubojstva i razbojstva

SPLIT, 22. studenog 2004. (Hina) - Desetak dana nakon što je uVelebitskoj ulici u Splitu iz automatske puške pokušao ubiti dvojicumladića, policija je uhitila 23-godišnjega Splićanina M.J., koji je umeđuvremenu počinio i razbojstvo, izvijestio je danas načelnik Uredanačelnika splitsko-dalmatinske Policijske uprave Ninoslav Ćurić.
SPLIT, 22. studenog 2004. (Hina) - Desetak dana nakon što je u Velebitskoj ulici u Splitu iz automatske puške pokušao ubiti dvojicu mladića, policija je uhitila 23-godišnjega Splićanina M.J., koji je u međuvremenu počinio i razbojstvo, izvijestio je danas načelnik Ureda načelnika splitsko-dalmatinske Policijske uprave Ninoslav Ćurić.

Pokušaj ubojstva dogodio se 11. studenoga ispred casino kluba "Belvedere" zbog duga za motocikl. Iako je policija od tada za njim intenzivno tragala, uhićen je nakon što je počinio još jedno razbojstvo nad dvjema osobama iz Zadra.

M.J. je, ističe se u policijskom priopćenju, 11. studenoga desetak minuta nakon ponoći u Velebitskoj ulici s nekoliko rafala iz automatskog oružja ranio 33-godišnjega Antu Lovrića iz Kaštel Kambelovca i 25-godišnjega Nenada Nedjeljkovića iz Splita. Obojica su izvan životne opasnosti.

M.J. se tereti i da je 19. studenoga poslijepodne u ulici Hrvatske mornarice s još jednim mladićem prišao 22-godišnjaku iz Zadra i - prijeteći mu pištoljem - zatražio od njega da pođe s njim. Mladić je uspio pobjeći, a s njim je pobjegao i njegov 21-godišnji poznanik, također iz Zadra, koji je ostavio automobil "masserati", vrijedan 180 tisuća kuna, bez registarskih oznaka.

M.J. se s pratiteljem, čiji identitet još nije utvrđen, odvezao automobilom, a poslije je nazvao 22-godišnjeg Zadranina, te mu zaprijetio da će zapaliti automobil ako mu ne vrati dug. Automobil je pronađen u Splitu.

S kaznenim prijavama za pokušaj ubojstva i razbojstvo M.J. je priveden istražnome sucu koji mu je odredio 48-satni pritvor.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙