FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vjesnik: gubitak u devet mjeseci 20,8 milijuna kuna

ZAGREB, 2. prosinca 2004. (Hina) - Zagrebačko tiskarska i izdavačkakuća Vjesnik u prvih je devet mjeseci ostvarila gubitak od 20,8milijuna kuna, što je za milijun kuna ili 4 posto manji gubitak uodnosu na isto lanjsko razdoblje.
ZAGREB, 2. prosinca 2004. (Hina) - Zagrebačko tiskarska i izdavačka kuća Vjesnik u prvih je devet mjeseci ostvarila gubitak od 20,8 milijuna kuna, što je za milijun kuna ili 4 posto manji gubitak u odnosu na isto lanjsko razdoblje.

Vjesnik je, prema podacima iz financijskog izvješća koje prenosi Komisija za vrijednosne papire, u devetomjesečnom razdoblju ostvario ukupni prihod nešto manji od 183,5 milijuna kuna, što je 3 posto manje nego u istom razdoblju prethodne godine.

U pojašnjenju Uprave se ističe da su u prvih devet mjeseci ove godine prihodi tiskare bili na razini prošlogodišnjih, dok su prihodi od izdavaštva smanjeni za 7 posto.

Ukupni rashodi smanjeni su za 3 posto, i to na 204,27 milijuna kuna. Pritom su materijalni troškovi i troškovi prodane robe, koji čine najveći dio ukupnih rashoda, smanjeni za više od 7,8 posto, na 100,3 milijuna kuna.

Za buduće razdoblje u Vjesniku najavljuju promjenu temeljnog kapitala, i to do kraja ove poslovne godine te očekuju da će se "zahvaljujući pozitivnim kretanjima uspostaviti stabilnost cjelokupnog poslovanja".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙